Sigara Bırakma Tedavisi Polikliniği

 

Sigarayı bırakmak istiyorsanız, biz size yardımcı olabiliriz

 

sigara 1 sigara 2

 

 

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Aile Hekimliği AD Sigara Bırakma Tedavisi Polikliniği 2014 yılında beri hizmet vermekte olup, sigara bırakma tedavisinde uzman olan öğretim üyeleri ve uzman hekimler tedavi vermektedir.
Sigara Bırakma Tedavisi Polikliniğinde ruhsatlı, akredite edilmiş ve bilimselliği kanıtlanmış tedavi yöntemlerini uyguluyoruz.
Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandığımız için Bakanlık tarafında ücretsiz karşılanan sigara tedavi ilaçlarını da reçeteleyebiliyoruz.
Hastalarımıza özel, sağlık planlaması yaparak, gereksinimlerine uygun tedavi süreci tasarlıyoruz.
Tedavi sürecinde hastalarımızın bırakma motivasyonları arttırmaya çalışıyoruz.

 

Sigara Bırakma Tedavisi Polikliniğimizden randevu alabilirsiniz.

RANDEVU İÇİN;

• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Online randevu sistemi
https://e-hastanerandevu.deu.edu.tr/

• Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Aile Hekimliği Sigara Bırakma Tedavisi Polikliniği Sekreterliği Telefon No: (0232)4124961

• ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı

• 182 Merkezi Hastane Randevu Sistemi

Polikliniğimiz hafta içi saat 8:30- 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

 

 

Nasıl bir tedavi programı uyguluyoruz?

Sigara Bırakma Tedavisi Polikliniğimizde verdiğimiz hekim destekli sigara bağımlılığı tedavisi bir yıl süreyle devam eden bir tedavidir. Sigara bırakma tedavisinin özellikle ilk üç ayında daha yoğun bir destek veriyoruz. Bu üç ay boyunca en az dört defa sizleri görmek istiyoruz.
Polikliniğimize ilk başvurunuzda öykü fizik muayenenizi yapıp, gerekli tetkiklerinizi istiyoruz. Tetkiklerinizi yaptırdıktan sonra değerlendirmelerinizi yapıp sizin için en uygun ilaç ve beraberinde de psikolojik destek tedavilerine başlıyoruz. Sigara bıraktıktan sonraki ilk 10 gün içinde olacak şekilde tekrar randevu veriyoruz. Bu görüşmede tedavinizi, bırakma sürecinde yaşadığınız sorunları konuşuyor, ortak olarak çözmeye çalışıyoruz, sizlere danışmanlık veriyoruz. Sigara bıraktıktan sonraki 1., 2., ve 3. AY’da sizleri tekrar görmek istiyoruz. Bu izlemlerimizde sigara bırakma konusunda danışmanlık vermeye devam ediyoruz, tedavinizi değerlendiriyoruz. Her ziyaretinizde sigara içmeme konusunda sizlere destek vermeye devam ediyoruz. Tedavinizin başarısı için sadece ilaç tedavisi almak yeterli olmayıp, sizlerle yapacağımız görüşmelerde tedavinizin önemli bir parçasıdır. Bu randevular dışında da herhangi bir talebinizde de Sigara Bırakma Tedavisi Polikliniğimize randevu ile başvurabilirsiniz.

 sigara 4

 sigara 3 

sigara 5

satin alma logoo 1  satin alma logoo  cocuk hastanesi kalite tup bebek labaratuvar   hasta haklari arpaboyu

İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Balçova
Adres: Mithatpaşa cad. no 1606 inciraltı yerleşkesi 35340 Balçova / İzmir
Telefon: +90 (232) 412 22 22
Faks: +90 (232) 412 97 97