Hastalar İçin

Bilgi Broşürleri

Doğru analiz sonuçlarının elde edilebilmesi için örneklerin doğru bir şekilde alınması ve laboratuara ulaştırılması gereklidir. Bu nedenle aşağıda belgelerde bazı örneklerin nasıl alınması gerektiği açıklanmıştır.

- 24 saatlik İdrar Toplanması

- Dışkı Toplanması

- Kültür için Örnek Alınması

- Bebeklere İdrar Torbası Takılması

Laboratuvara Ulaşım

Merkez Laboratuvarı,  Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesinin zemin katında yerleşmiştir.

Poliklinik hastalarından kan alma işlemleri ise (-1) katında Poliklinik girişinden girildiğinde sağ tarafta bulunan “Kan Alma Birimi”nde gerçekleştirilir.

Çocuk hastaların kanları ise zemin katta Merkez Laboratuvar girişindeki “Kan Alma Birimi’nde alınır.