DEVLET KONSERVATUVARI BALE BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ ONKOLOJİ HASTALARINI ZİYARET ETTİ

İtalya’da yapılan Miss Future Star yarışmasında birinci olan Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Bale Anasanat Dalı 5. Sınıf öğrencisi Ada Özdirek kazandığı para ödülünü, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji – Onkoloji Bölümü kliniğine bağışladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu Bale Anasanat Dalı 5. Sınıf öğrencileri, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji – Onkoloji Bölümünde tedavi gören minik hastalara moral ziyaretinde bulundu. İtalya’da düzenlenen Miss Future Star yarışmasından 1.’likle dönen Ada Özdirek, Üniversitesi Hastanesi Çocuk Hematoloji – Onkoloji Bölümü kliniğindeki ziyarette, hasta çocuklara ve ailelerine dans gösterisi sergiledi, çeşitli hediyeler verdi.

KENDİLERİ KÜÇÜK KALPLERİ BÜYÜK

Etkinliğe katılan DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mete Edizer, “Bu güzel gösteriyi düşünen, planlayan ve gerçekleştiren konservatuvar 5. sınıf öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Kendileri küçük kalpleri büyük öğrencilerimizi kutluyorum. Burada tedavi gören çocuklarımızın da kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum” dedi. Moral ziyaretine DEÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Ümit İşgörür, DEÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mete Edizer, DEÜ Devlet Konservatuvarı Bale Ana sanat Dalı Başkanı Doç. Dr. Seda Ayvazoğlu ve Çocuk Hematoloji – Onkoloji Bilim Dalı öğretim üyeleri ile bölümde görev yapan doktor ve hemşireler katıldı