DEÜ Hastanesi’nde Kanser Hastaları Kemoterapi İçin Artık Sıra Beklemeyecek

Türkiye’nin sağlıkta lider kuruluşlarından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde, daha çok kanser hastalarının tedavi edildiği Gündüz Tedavi Merkezi’nde son yıllarda artan hasta yoğunluğuna bağlı olarak oluşan sıra bekleme sorunu, yeni mesai düzenlemesi ile çözüldü. 

Daha önce hafta içi her gün saat 08.00 ile 16.00 arasında tedavi hizmeti sunulan merkezde, randevuların bir haftalık sürelere uzaması üzerine Başhekimlik yeni mesai düzenlemesini hayata geçirdi. Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü ile birlikte planlanan yeni uygulama kapsamında tedaviler, saat 08.00 ile 18.00 arasındaki zaman diliminde gerçekleştirilecek şekilde düzenlendi. Daha önce günde ortalama 90-100 hastaya hizmet verilirken, yeni yapılan düzenleme ile birlikte kazanılan iki saatlik ek süre sayesinde yüzde 20 oranında daha fazla hastaya tedavi olanağı sunulmaya başlandı. Böylece, bir haftaya kadar uzayan tedavi randevuları da iki güne çekilmiş oldu. Hasta konforunun en üst düzeyde tutulduğu, alanında deneyimli hekim ve hemşirelerin büyük özveri ile hizmet sunduğu ünitedeki işleyiş, hasta ve hasta yakınlarının yüzünü güldürdü.  

deu kanserli hastalar beklemeyecek

Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlhan Öztop da kanser tedavilerinin sadece onkolojik tedavi ile sınırlı olmadığını, beraberinde psikolojik destek, sosyal destek ve beslenme desteği ile birlikte bir bütün olarak verilen kapsamlı bir tedavi gerçekleştirilmekte.

satin alma logoo 1  satin alma logoo  cocuk hastanesi kalite tup bebek labaratuvar   hasta haklari arpaboyu

İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Balçova
Adres: Mithatpaşa cad. no 1606 inciraltı yerleşkesi 35340 Balçova / İzmir
Telefon: +90 (232) 412 22 22
Faks: +90 (232) 412 97 97