Böbrek Nakilli Hastadan Anlamlı Bağış

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde 2010 yılında böbrek nakli yapılarak hayata tutunan 58 yaşındaki Kasım Hacıfettahoğlu, böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören hastalara şifa olmak için 7500 TL bağış yaptı. “Dokuz Eylül Böbrek Hastalarına Yardım ve Dayanışma ile Bilimsel Araştırmaları Destekleme Derneği”ne bağışını ileten Kasım Hacıfettahoğlu, Nefroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinin düzenlediği törende teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.   

Diyaliz Merkezi’nde gerçekleştirilen törende Nefroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Taner Çamsarı duyarlı yaklaşımı için Hacıfettahoğlu’na teşekkür etti. Profesör Çamsarı, “Kasım Bey, 6 yıl önce böbrek transplantı yaptığımız hastamız.

Kendisi hayırsever bir insan. Zaman zaman derneğimize bağış yapıyor. Derneğimizin kasası boştu. Yapılan bağış, hastalar, hastane ihtiyaçları ve bilimsel araştırmalar için kullanılıyor. Örnek insan ve hayırsever Kasım Bey’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Şifa bulduğu Dokuz Eylül Üniversitesi hekimleri ve sağlık çalışanlarına emekleri için teşekkür eden Kasım Hacıfettahoğlu da hastalara derman olmak için katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Prof. Dr. Taner Çamsarı, “Kasım Bey bizim 2010 yılında transplant yaptığımız hastamız. Hayırsever bir insan. Zaman zaman hastaneye, derneğimize bağış yapıyor. Derneğimizin de şu sıralarda kasası boştu adeta. Kendisi bize 7500 TL bir bağış yaptı. Bu para bilimsel araştırmalar için, hastalar ve hastane ihtiyaçları için kullanılacak. Sizlerin huzurunda Kasım beye yaptığı bağış ve örnek davranış için çok teşekkür ediyoruz.

Teşekkür belgesi sundu. 

Kasım Hacıfettahoğlu Kimdir;

Kasım Hacıfettahoğlu (58) hastanemizde 2010 yılında böbrek nakli yapıldı.  Normalde bu kuruma yapılan bir bağış olduğu için duyurmak istedik.  

Hem bilimsel araştırmaları destekliyor, hem hastalara yardımcı oluyor. Bağış bu amaçla kullanılacak.

satin alma logoo 1  satin alma logoo  cocuk hastanesi kalite tup bebek labaratuvar   hasta haklari arpaboyu

İletişim Bilgileri

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Balçova
Adres: Mithatpaşa cad. no 1606 inciraltı yerleşkesi 35340 Balçova / İzmir
Telefon: +90 (232) 412 22 22
Faks: +90 (232) 412 97 97